dijous, 23 d’abril del 2015

Sant Jordi

Sant Jordi és una de les festes populars que més m'agrada, per l'ambient als carrers, l'alegria que es respira... i tot amb un aire molt màgic.
Aquest any he decidit fer clauers de sant Jordis, i ja posats clauers de nenes drac. No és perquè els he fet jo però realment crec que han quedat una cucada. No ho penseu?






He tingut el gran plaer de poder portar els clauers a la botiga de la mertxesites, al barri del Clot, i m'he alegrat molt amb l'èxit que han tingut. Per això agraeixo a Mertxesites per la seva confiança i a tothom que s'ha emportat un dels meus peques.




Intentaré planificar-ho millor l'any que ve per tenir-ne més preparats. ;-)
En voldreu un?


diumenge, 5 d’abril del 2015

cabra x cabra

Des de que vaig veure aquesta foto de la cabra feta per oalda ja fa prop d'un any, em vaig enamorar d'ella i sempre he pensat que quedaria genial al menjador de casa meva. En realitat no és una cabra, sinó una gasela del zoo de Barcelona, però jo sempre li he dit cabra, m'agrada més, hehehe.



Finalment, després de donar-li molt la tabarra, me l'ha regalat, no us podeu imaginar la il·lusió que m'ha fet. Ara ja la tinc a casa i no em negareu que queda molt bé a l'estanteria rodejada de les meves frikades varies.



Per agraïment li he fet un clauer cabra, fet amb molt d'amor. Tot i que no té res a veure amb la foto, crec que no ha quedat gens malament. No penseu el mateix?   ;-)