diumenge, 30 de novembre del 2014

Nina amb vestit Sakura

Aquí us presento una nina nova d'uns 20 cm que li he posat el nom de Sakura. En aquesta nina li he fet un vestit amb una de les teles que vaig comprar aquest estiu al Japó, que ja tenia ganes d'estrenar-la...
Un dia us ensenyaré tot el que em vaig comprar aquest estiu, però si seguiu el meu Instagram podreu veure algunes cosetes que he anat penjant, jejeje
Que tingueu un bon dia!! ;-)



divendres, 28 de novembre del 2014

Tió de Nadal

Ja estan les llums de colors i totes les botigues ja tenen la decoració, ja s'acosta Nadal!! Com cada any vaig justa de temps amb totes els projectes que tinc però aquest cop ja puc dir que ja tinc el Tió de Nadal!!! 
Maco veritat?

divendres, 21 de novembre del 2014

Nina amb vestit nou

No em direu que no està guapa amb el seu vestit nou, és que mireu com n'és de presumida, jejeje ;-)

dissabte, 15 de novembre del 2014

Cocodril

Bon dia!! 
Avui us porto un cocodril !!! Bé, en aquest cas una cocodrila molt guapa i presumida ;-)
Ja que estem us diré algunes curiositats dels cocodrils... Sabíeu que poden sobreviure 1 any sense menjar res? Que són els rèptils més grans que existeixen? I que són de les poques espècies que han sobreviscut a l'època dels dinosaures? 
Interessant, oi?

diumenge, 9 de novembre del 2014

Tarda de diumenge solidària

Aquest diumenge he passat una tarda molt agradable agrupant dues coses que m'agraden molt, el ganxet i el nadal. ;-)
Mirant per internet vaig veure a la pàgina de Ifil que parlaven d'aquesta trobada organitzada per dues noies daneses que juntament amb algunes de les botigues de llanes de Barcelona han organitzat una tarda de ganxet solidari que el tema era fer decoració de nadal amb ganxet per donar-lo al hospital de St. Joan de Déu.
Hi havia varius patrons per escollir i jo vaig agafat un del pare noel (ha quedat més com un nan de jardi, jeje), la Isa (ma cunyada) no ha pogut venir però ha fet un Tió molt gràcies que ha tingut molt d'èxit amb les noies daneses. 
Ha estat una bona tarda amb bona companyia entre altres les noies de Mertxesites, molt simpàtiques. No tinc cap problema en repetir una bona estona fent ganxet amb companyia ;-)






dijous, 6 de novembre del 2014

Ja tinc Twitter!!

Hola!!!
En aquesta era de les tecnologies tothom vol estar sempre ben comunicat.
Jo tinc el Facebook, l' Instagram i el Pinterest (aquest últim el faig servir més per mirar que penjar fotos, jejeje), però em faltava el famós Twitter.  
Finalment m'he fet del Twitter tot i que segueixo sense saber com funciona, jejeje, o sigui que si algu em vol donar algun consell, benvingut serà ;-)

Si em vols seguir sóc @lasendadelrey