diumenge, 28 de setembre del 2014

Mono Monete

Aquí us presento al mono monete, no em direu que no és una monada? ;-)


diumenge, 21 de setembre del 2014

La Senda al Japó

Avui fa un mes que vaig tornar de passar 3 magnifiques setmanes a un país impressionant, al Japó. Aquest viatge ha estat un dels millors que he fet fins ara, i no tinc paraules per descriure'l, només us puc dir que el Japó és un lloc que no deixa indiferent a ningú, tinguis els gustos que tinguis sempre hi ha alguna cosa que et deixa impressionat, tan pot ser el menjar, els paisatges, la gent, la cultura, ....
Aquí us deixo un breu resum de la ruta que vàrem fer i alguns dels llocs que més em van agradar. Més endavant i quan el temps em permeti us aniré penjant entrades d'alguns llocs més específics que per mi són increïbles i de les frikades que em vaig comprar per allà. 
Espero que us agradi ^-^


                                Ruta de 3 setmanes pel Japó:
          • Tòquio - Kamakura - Nikko
          • Hakone 
          • Takayama 
          • Kanazawa
          • Kyoto - Nara 
          • Hiroshima - Miyajima
          • Osaka                        


dimecres, 17 de setembre del 2014

Mòbil espacial


Continuem amb els regals pel meu fillol, aquí teniu un mòbil infantil amb decoració espacial. 
El suport pel mòbil són dos penjadors, un d'ells tallat per la meitat i enganxat amb l'altre formant una creu. Els penjadors el he decorat amb enganxines d'estrelles que brillant a la foscor. 
Amb ganxet he fet un coet, un astronauta, el sol, un planeta, la lluna, dues estrelles grans i tres estrelles més petites. 
Ja em direu que us sembla ;-) 


                                    

               

dissabte, 13 de setembre del 2014

Super Pau

Quan em van dir si volia ser la padrina del Pau em va fer molta il·lusió, i us haig de confessar que em cau la baba cada cop que el veig, jejeje
Des d'aquell moment he estat pensant ninos per regalar-li però per falta de temps no he pogut fer tot el que volia però alguna coseta si que ha caigut. 
Aquí us presento el Super Pau per acompanyar-lo, protegir-lo i divertir-lo en tot moment. ;-)