divendres, 29 de novembre del 2013

Video de La Senda del Rey

Avui quan he arribat a casa i he obert el meu mail m'he trobat una sorpresa del meu germà que havia penjat al YouTube. Un vídeo de diferents imatges de "La Senda del Rey", és una preciositat de vídeo i m'ha fet molta il·lusió!! 
Gràcies Dani!!!!

dissabte, 23 de novembre del 2013

"Animal at work"

Participar en un concurs d'amigurumis és sempre molt divertit perquè primer t'imagines el que vols fer i a vegades el resultat no sempre és el que esperes però sempre t'acaba agradant, tan se val com quedi.
Aquest ninos els he fet pel concurs de Amigurumi Patterns, una pagina web de Bèlgica que pots comprar patrons increïbles i una font d'inspiració impressionant.
Les condicions per participar eren fer un animal amb un ofici, que fos un disseny original i enviar la foto abans del 24 de Novembre. 
Els meus animals per al concurs han estat el "David, un peix martell de professió fuster" i el "Pop-Oh, un pop pallasso", no crec que tingui moltes possibilitats perquè el nivell és espectacular, i realment ha ha autentiques meravelles però m'he divertit molt fent-los. Si voleu veure tots els que participen cliqueu aquí.
Ara només toca creuar els dits. ;-)
David, un peix martell de professió fuster



Pop-Oh, un pop pallasso


dissabte, 2 de novembre del 2013

I seguim amb més conills...

Haig de reconèixer que aquests conills són molt graciosos i que no són gaire complicats de fer. Diria que ja porto fets 6 conills i tots acaben tenint una personalitat pròpia. 
El blau i el fúcsia són per uns bessons, per això estan combinats entre ells. Són bonics, veritat? 
El patró l'he tret d'aquesta web