diumenge, 29 de setembre del 2013

Seguim amb els gossos...




M'agrada fer gossets, queden molt graciosos, tant si els fas que s'assemblin al gos original o els fas hortera amb tutu i flor al cap. 







dimecres, 25 de setembre del 2013

ja tinc portada!!

Quan se'm posa una idea al cap no puc parar fins que no ho aconsegueixo i reconec que a vegades puc arribar a ser molt pesada i neuròtica però després de molts intents he aconseguit fer una portada pel blog! 
Per ser el meu primer dibuix amb Photoshop crec que no està gens malament, tot considerant que no tinc ni idea de dibuixar. Per això agraeixo de tot cor a alguns amics (ells ja saben qui són) per tota l'ajuda que m'han donat i per no enviar-me a pastar fang ;-)


primeres idees


idees al photoshop

Resultat final


dilluns, 23 de setembre del 2013

Ovelles blanques, ovelles negres

M'agraden les ovelles, les trobo molt gracioses i simpàtiques, són un dels meus animals preferits juntament amb els renos,  els pingüins i les girafes. 
Aquests últims dies he tingut una saturació d'ovelles, se m'ha acumulat tot a últim moment i al final diria que per anar a dormir tard m'han sortit "ojeras ovejeras", però estic molt contenta dels resultats i diria que han tingut molt bona acceptació. 

El patró de les ovelles l'he tret del llibre Zoomigurumi volume 2 de www.amigurumipatterns.net



El Marc i la Júlia




dimecres, 18 de setembre del 2013

Agulles Amour de Clover

La veritat és que no tinc paraules després del pedazo regal que m'han fet els super compis de la feina, són les mega agulles de ganxet Amour de Clover, ja tinc moltes ganes d'utilitzar-les i de buscar nous projectes per fer ús de totes.

No sé que m'agrada més, si els colors, l'estoig o la facilitat amb que es treballa amb elles, però el que si que sé és que ara mateix estic molt contenta. :-D




Agulles Amour de Clover (Made in Japan)

dimecres, 11 de setembre del 2013