dimarts, 30 de juliol del 2013

a comptar ovelles....

Per sort no tinc molts problemes per dormir, normalment és tancar els ulls i quedar-me clapada, però sempre m'he preguntat perquè s'han de comptar ovelles si no pots dormir... 
Investigant una miqueta per la web et trobes respostes de tota mena, fins hi tot hi ha estudis universitaris per comprovar si és veritat que comptar les ovelles ajuda a dormir,  que si els càlculs matemàtics fan que la ment s'oblidi d'altres pensaments o que imaginar-te imatges fa que et relaxis i t'adormis 
A mi la historia que més m'agrada és que antigament els pastors es quedaven adormits quan anaven a pasturar les ovelles i per això es deia que s'adormien perquè contaven les ovelles.
Seguiré sense saber d'on ve aquest mite però haig de reconèixer que les ovelles sempre m'han semblat molt gracioses i per això m'agrada fer-les amb amigurumi.








dissabte, 6 de juliol del 2013

Minions

Quan vaig veure la pel·lícula de "Gru, mi villano favorito", em van encantar els bitxos grocs, una mica tontos però molt graciosos anomenats "Minions", per això ara que han estrenat la segona part, no tardaré en anar al cine a veure-la!!!




No em negareu que els voldríeu tenir a casa!!!



Jo no m'he pogut resistir a fer-los amb amigurumi i m'encanta el resultat!! És molt fàcil i ràpid de fer i el patró el vaig treure d'aquí (està amb anglès però és senzill seguir-lo).