divendres, 26 d’abril del 2013

Tamagotchi

Mai he tingut un Tamagotchi i sé que si l'hagués tingut no m'hauria durat gaire, no em recordaria de donar-li menjar a la mascota virtual. 
Aquest ha estat un encàrrec molt original, i no massa difícil ja que només era fer una bola gran i tenir la immensa ajuda d'una crac del punt de creu, la Isa. Després m'he dedicat a col·locar-li tots els detalls tan per dins com per fora.

M'alegro que el resultat li hagi agradat tan a la Sara (que el regalava) com a la Laura (que el rebia) i les dues sempre pensant amb la futura petita Ingrid




dimarts, 23 d’abril del 2013

Sant Jordi


Prepareu-vos dracs i princeses, 
floristes i llibreters, 
cavallers i donzelles,  
Sant Jordi ja és aquí!!!!


Bon dia a tothom!! :-)



diumenge, 14 d’abril del 2013

Dogs, dogs, dogs

M'agraden molt els gossos però reconec que no m'aclaro amb les races, mai recordo el nom de cada una ni quin aspecte tenen. Gràcies a aquests gossos personalitzats ja puc distingir quins són els bulldog francès i quins els bullterrier, però no sé quant de temps ho recordaré, ;-p

El patró del bulldog francès el vaig treure del llibre "Ami Ami Dogs" de Mitsuki Hoshi i amb el del bullterrier vaig seguir els mateixos passos però vaig modificar una mica el cap.



Llibre "Ami Ami Dogs"









Bullterrier

Bulldog francès




No ha quedat gens malament, oi?
M'està agradant això de fer gossets d'amigurumi, a veure si m'animo i faig més races. :-)







diumenge, 7 d’abril del 2013

Un món de somnis

Avui li hem fet un regal molt especial a la Teresa, un bebè adorable amb uns pulmons molt potents. Dic que és un regal molt especial perquè l'hem fet amb molt de carinyo amb la Marta de LlepaFils by Marta






La Marta ha estat la responsable de fer les fantàstiques banderetes amb el nom i les mini banderetes a conjunt per el globus. Tota una artista amb la màquina de cosir.

Banderetes de la Marta

Jo m'he encarregat de fer el globus amb el petit lleó que vigilarà tots els somnis de la Teresa, és el primer cop que treballo amb trapillo i m'ha sorprès gratament el resultat, el globus queda bastant contundent i no he necessitat posar-li farcit.  




Ha estat divertit acabar de fer els últims detalls a última hora per poder-lo entregar aquesta tarda. Estic encantada amb el resultat. A vosaltres que us sembla?


divendres, 5 d’abril del 2013

La vaca enamorada

Ai l'amour, l'amour..., aquesta sensació que fa que et sentis la persona més poderosa del món o la més insignificant. S'ha de reconèixer que una vida sense amor no és una vida completa i que es pot representar de moltes maneres, sigui com sigui l'amore forma part de la nostre vida i no li podem tancar la porta.

Aquí us presento la vaca enamorada, la pobre no la corresponen però ella segueix creien en l'amor :-)